Verkstad

Boka in en tid för service, Drop-in tider, Kostnadsförslag

Välkommen till våran verkstad.

Vi erbjuder en professionell verkstadstjänst för att hålla din cykel i toppskick. Du kan smidigt lämna in din cykel hos oss för service och reparation.


Vårt erfarna team av cykelmekaniker tar hand om allt från enklare justeringar till mer omfattande reparationer. Låt oss hjälpa dig att hålla din cykel i perfekt skick!

Ring för bokning.

Vi reparerar alla vanliga cyklar.


Samt


 Service på kända elsystem som:


Shimano


Bosch


Crescent E-going


Klicka på våran bokningsknapp och boka in en tid som passar dig bra. Beskriv ditt problem som du vill reparera. Sedan bokar du tiden och lämnar in cykeln före klockan 12:00 dagen du har bokat. Vi strävar efter att göra servicen under samma dag. Men är det en mer komplicerad reparation eller om det saknas reservdelar så kan det ta längre tid.

Vi på Cykelverket vill påminna dig om att det är viktigt att hämta ut din cykel i tid. Om du låter den stå kvar hos oss i mer än 2 arbetsdagar efter att vi medelat att din cykel är klar kommer en förvaringskostnad på 50kr att tillkomma per dag. Vi uppmuntrar dig att hålla koll på tiden så att du kan undvika eventuella extra kostnader. Tack för din förståelse!


  Vi ansvarar inte för cyklar som inte hämtas ut         inom 2 månader efter inlämning.


unsplash